Fiat Scudo

12 2.0 MultiJet LH1 SX NETTE SCUDO NIEUWE DISTRIBUTIERIEM EN WATERPOMP EN GROTEBEURT. airco cruisecontr parkeerhulp autopas automat/licht 3 voorstoelen
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 165.613 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VV-040-R
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2016
KleurZilver
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)514 X 190 X 198
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

DEZE NETTE SCUDO HEEFT EEN NIEUWE DISTRIBUTIERIEM EN WATERPOMP GEHAD. EN TEVENS EEN GROTE BEURT.

DE VAKGENOTEN staat voor betrouwbare en goede service en het leveren van betaalbare kwaliteit. Wij beschikken over een team van enthousiaste werknemers die voor u klaar staan. U krijgt bij ons de service die u van een autobedrijf kunt verwachten. Tevens staan wij tot uw beschikking voor alle reparaties, in- en verkoop van nieuwe- en tweedehands auto's, verkoop van accessoires, grote beurt, kleine beurt en APK keuringen. Al 40 jaar een begrip!!
Met hartelijke groet,
Floor de Gier

AUTOBEDRIJF DE GIER
Symon Spiersweg 1
1506 RZ Zaandam
Tel: 075-6172828
www.devakgenoten.nl

Hoewel aan de informatie bij deze auto's de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf de Gier niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

De vakgenoten voor betrouwbare en goede service en het leveren van betaalbare kwaliteit. Wij beschikken over een team van enthousiaste werknemers die voor u klaar staan. U krijgt bij ons de service die u van een autobedrijf kunt verwachten.
Tevens staan wij tot uw beschikking voor alle reparaties, in- en verkoop van nieuwe- en tweedehands auto's, verkoop van accessoires, grote beurt, kleine beurt en APK keuringen. Al 40 jaar een begrip!!

Met hartelijke groet,
Floor de Gier
DE VAKGENOTEN
Symon Spiersweg 1
1506 RZ Zaandam
Tel: 075-6172828
www.autobedrijfdegier.nl


Bedrijfsinformatie

DE VAKGENOTEN staan voor betrouwbare en goede service en het leveren van betaalbare kwaliteit. Wij beschikken over een team van enthousiaste werknemers die voor u klaar staan. U krijgt bij ons de service die u van een autobedrijf kunt verwachten. Tevens staan wij tot uw beschikking voor alle reparaties, in- en verkoop van nieuwe- en tweedehands auto's, verkoop van accessoires, grote beurt, kleine beurt en APK keuringen. Met hartelijke groet namens DE VAKGENOTEN, Floor de Gier Symon Spiersweg 1 1506 RZ Zaandam Tel: 075-6172828 www.devakgenoten.nl

Opties
12Volt aansluiting
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun voor
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Garanties
Nap